Stimmung im Biergarten 2018

Programma | Sponsoren

Na een drietal mooie en gezellige edities, organiseert de Boemelkapel Banholt op zaterdag 13 oktober 2018 voor de vierde keer Stimmung Im Biergarten! Wederom zal de Harmoniezaal van Banholt omgebouwd worden tot een gezellige Biergarten. Dit muziekfeest "Stimmung im Biergarten" zal starten om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur, waarbij wederom muziek, gezelligheid, eten en drinken centraal staan!

Ook dit jaar zullen een aantal bekende blaaskapellen hun medewerking verlenen aan deze avond én tussendoor zal ook DJ Altied Paraat voor de juiste sfeer zorgen. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Ruud van Didden.

Ook zal er, net als vorig jaar, de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een heerlijk passend eetbuffet dat geserveerd wordt van 18.00-20.00 uur. Dit Bourgondisch buffet zal wederom verzorgd worden door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Deelname aan dit buffet kan alleen nadat men zich vooraf heeft aangemeld en de gevraagde bijdrage heeft betaald. De entree voor deze avond bedraagt € 7,50 en entree plus deelname buffet bedraagt € 15,00.

Krijgt u al trek? Meldt u zich dan aan voor dit Bourgondisch buffet. Hoe? Stuur een mail naar g.lardinois@hetnet.nl of bel naar Guido Lardinois (043-4571210). Aanmelden voor het eetbuffet kan tot uiterlijk 5 oktober! Wees er snel bij want voor het eetbuffet geld vol=vol.

Programma

Boemelkapel

Om 18.00 uur zal de Boemelkapel de avond muzikaal openen. Deze kapel is opgericht in 1952 en bestaat dus al 64 jaar. Nog steeds mag men spreken van een levendige groep, die bestaat uit 16 personen variërend in de leeftijd van 14 tot ruim 70 jaar. Naast de wekelijkse repetities treedt men bij diverse gelegenheden op. Hierbij valt te denken aan het opluisteren van een H.Mis tijdens Pasen en Kerstmis in eigen dorp, maar ook neemt men deel aan kapellenfestivals of wordt men uitgenodigd om een muzikale middag of avond elders op te luisteren. Het repertoire bestaat uit Egerländer, Böhmisch, Märisch, maar ook diverse Limburgse nummers staan op het repertoire.

Einfach Böhmisch

Vervolgens is het de beurt aan Einfach Böhmisch.

Die Mährländer

De avond zal worden afgesloten met een optreden van Die Mährländer.

Was u er vorig ook bij, dan weet u hoe mooi deze avond was. Was u er vorig helaas niet bij, dan hebt u nu de kans om ook een geweldig mooie avond mee te maken. Kortom; een avond die meer dan de moeite waard zal zijn, dus noteer deze datum alvast in uw agenda!

Terug naar boven

Sponsoren

Boemel koning

Damo Constructie Vakwerk Friture Banholt Oprey Verkeersschool Marc Tychon
Brouwers Flamand Intern Transport D&N Verhuizingen Lumin Special Lighting BV
Talent Slijterij Mans Heuvelland Catering M. Weerts Timmerwerken

Boemel vriend

Autoschade de Fremme Van den Houdt Brasserie 't Voshoes
Van den Hove Timmerfabriek en Houthandel Renierkens Electro Schneider & Fehr
Vliex Reizen De Zegelskoël Appartementen Installateursbedrijf P. Colen
Trichtglas B.V. Maastricht

Boemel fan

Julienne Vin Fins Nic Ronckers Interieurbouw Ouderenwinkel Jef Troisfontaine Electrische Installaties
Maico Flamand Cafetaria Het Mergelland Crombach kozijnen Hoveniersbedrijf D'n Hoof
Interieurbouw Jo Huijnen Habets Drilling Company Pisters & ZN Roijen Antiquairs
Transportbedrijf Bessems Timmerbedrijf Erik Hendriks Spar Colen