Nieuws

Stimmung im Biergarten 2021

18-9-2021 17:01:29

Zaterdag 9 oktober: "Stimmung im Biergarten" in Banholt.

 

Dit jaar is de Boemelkapel uit Banholt wederom voornemens om op zaterdag 9 oktober a.s. "Stimmung Im Biergarten" te organiseren!

Net als voorgaande edities zal de Harmoniezaal van Banholt omgebouwd worden tot een gezellige Biergarten.

Gezien de huidige Corona situatie zal dit jaar door iedereen de dan geldende Corona-maatregelen nageleefd moeten worden, maar dat zal de sfeer en de pret niet mogen drukken.

Toegang is dan ook alleen mogelijk met vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs.

Dit muziekfeest "Stimmung im Biergarten" zal starten om 18.00 uur (zaal open om 17.30 uur), waarbij wederom muziek, gezelligheid, eten en drinken centraal zullen staan!

Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een aantal bekende blaaskapellen naar Banholt te halen die hun medewerking verlenen aan deze avond. De presentatie van deze avond is in handen van Ruud van Didden.

Ook zal er, net als vorige edities, de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een heerlijk passend eetbuffet dat geserveerd wordt van 18.00-20.00 uur.

Dit Bourgondisch buffet zal verzorgd worden door Slagerij Nuijts uit Noorbeek

Deelname aan dit buffet kan alleen nadat men zich vooraf heeft aangemeld en de gevraagde bijdrage heeft betaald. De entree voor deze avond bedraagt € 7,50, entree inclusief deelname aan het eetbuffet bedraagt € 17,50.

Krijgt u al trek?? Meldt u zich dan aan voor dit Bourgondisch buffet.

Hoe? Stuur een mail naar g.lardinois@hetnet.nl of bel naar Guido Lardinois (043-4571210)

Aanmelden voor het eetbuffet kan tot uiterlijk 1 oktober!

Wat is het programma van deze avond?

Om 18.00 uur zal de Boemelkapel de avond muzikaal openen.

Vervolgens is het de beurt aan Judaska uit Venlo

De avond zal worden afgesloten met een optreden van de Reckheimer Musikanten uit Rekem.

 

Was u al aanwezig bij een eerdere editie, dan weet u hoe mooi deze avond is.

Bent u nog niet eerder aanwezig geweest, dan hebt u nu de kans om deze geweldig mooie avond mee te maken.

Kortom; een avond die meer dan de moeite waard zal zijn, dus noteer deze datum alvast in uw agenda!


Stimmung im Biergarten 2020

15-7-2020 19:38:48

AFGELAST

Wij als organisatie betreuren het zeer, maar onder de huidige omstandigheden is het niet mogelijk om Stimmung im Biergarten dit jaar te organiseren. Door de huidige Corana maatregelen is het niet mogelijk om een waardige en gezonde avond er van te maken. Daarom hebben wij besloten om dit jaar te annuleren.

Noteer 9 oktober 2021 alvast in uw agenda!

Wij hopen u dan te mogen verwelkomen.


Annulering Boete Boemele

29-4-2020 19:25:45

Als gevolg van de Coronamaatregelingen zijn alle optreden van de Boemelkapel tot 1 september geannuleerd.

Dit houdt ook in dat het "Boete Boemele" van zondag 30 augustus helaas ook geannuleerd is. Het programma is verschoven naar zondag 29 augustus 2021.  We wachten af wat er na 1 september gaat gebeuren en houden u op de hoogte.


Rabobank Clubsupport 2019

26-9-2019 22:25:35

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Elke stem is geld waard! Dankzij u stem kunnen wij muziek blijven maken. Stemmen kan van 27 september t/m 11 oktober 2019. Kijk op Rabobank.nl/clubsupport voor meer informatie.

Alvast bedankt!


Stimmung im Biergarten 2019

20-9-2019 9:13:18

Dit jaar organiseert de Boemelkapel Banholt op zaterdag 12 oktober a.s. voor de 5e keer "Stimmung Im Biergarten"! Dit betekent dus een Lustrum. Wederom zal de Harmoniezaal van Banholt omgebouwd worden tot een gezellige Biergarten. Dit muziekfeest "Stimmung im Biergarten" zal starten om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur, waarbij wederom muziek, gezelligheid, eten en drinken centraal staan!

Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een aantal bekende blaaskapellen naar Banholt te halen die hun medewerking verlenen aan deze avond. Tussendoor zal DJ Harmonica Jack voor de juiste sfeer zorgen. De presentatie van deze avond is in handen van Ruud van Didden.

Ook zal er, net als vorig jaar, de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een heerlijk passend eetbuffet dat geserveerd wordt van 18.00-20.00 uur. Dit Bourgondisch buffet zal wederom verzorgd worden door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Deelname aan dit buffet kan alleen nadat men zich vooraf heeft aangemeld en de gevraagde bijdrage heeft betaald. De entree voor deze avond bedraagt € 7,50 en entree plus deelname buffet bedraagt € 15,00.

Krijgt u al trek? Meldt u zich dan aan voor dit Bourgondisch buffet. Hoe? Stuur een mail naar g.lardinois@hetnet.nl of bel naar Guido Lardinois (043-4571210). Aanmelden voor het eetbuffet kan tot uiterlijk 1 oktober! Wees er snel bij want voor het eetbuffet geld vol=vol.

Lees meer...


Boete Boemele 25 augustus 2019

8-11-2019 9:18:46

Boete Boemele tijdens Augustuskermis Banholt

Inmiddels voor de 9e keer zal er op zondag 25 augustus  tijdens de augustuskermis weer een kapellenfestival plaats vinden. De Boemelkapel heeft weer een aantal  bevriende kapellen bereid gevonden om deze middag muzikaal op te luisteren met als thema "Boete Boemele".

Dit betekent dat er onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Dit alles vindt plaats in de openlucht op het dorpsplein bij de kerk.

De deelnemende kapellen zijn naast de Boemelkapel zelf;

Stolz Ohne Holz

"Stolz ohne Holz" uit Bocholtz is een kapel bestaande uit 8 muzikanten: 7 koperblazers en een slagwerker en is opgericht in 2014.

Deze groep enthousiaste muzikanten staat onder leiding van René Hamers. Door de gedrevenheid van deze muzikanten mis je de houtinstrumenten niet. Hun repertoire omvat Böhmisch en Mährisch.

Die Ellenthaler Musikanten

Die Ellenthaler Musikanten zijn een enthousiaste groep muzikanten uit Ell. De kapel bestaat uit een twaalftal muzikanten en is is 1984 ontstaan uit fanfare Ellona.

Die Ellenthaler Musikanten staan bekend om hun veelzijdig repertoire. Het repertoire bestaat voor een groot deel uit de Böhmische en Tjechische blaasmuziek, Tevens speelt de Egerländer blaasmuziek, zoals deze door Ernst Mosch en zijn Egerländer Musikanten werd vertolkt een grote rol.

Kortom die Ellenthaler Musikanten is een enthousiaste veelzijdige kapel die graag ieder evenement op een hoog niveau opluisterd.

Holter Jonge

De Holter Jonge uit Merkelbeek is een muziekgezelschap dat een afwisselend programma voor u verzorgt en dit jaar hun 60 jarig jubileum vieren.

Zij staan garant voor ouderwetse gezelligheid. Zo spelen zij oorspronkelijke blaasmuziek uit Tsjechische en Duitse Taalgebied. Met hun meerstemmige zang brengen zij ook Schlagermuziek, Volksmuziek uit Limburg en Engelse Evergreen ten gehore. 

Kortom; een muzikaal prachtig programma wat u aangeboden wordt op de kermiszondag van de Augustuskermis.

Er wordt deze dag gestart om 13.00 uur en de entree is geheel gratis!

Nogmaals; voor een goed glas bier, een glaasje fris, maar ook voor een kop koffie met vlaai zal gezorgd worden en hopen we u graag te ontmoeten tijdens deze gezellige zondagmiddag. 


Kermis Margraten 30 juni 2019

28-6-2019 6:52:24

Na een zeer succesvol optreden afgelopen maandag tijdens Bronk in Gronsveld zal de Boemelkapel zondag 30 juni  een optreden verzorgen tijdens de zomerkermis in Margraten.

De Boemelkapel speelt van 12.30 - 15.00 uur.

Dit alles vindt plaats op het Amerikaplein aansluitend aan de binnenkomst van de processie.

We nodigen iedereen uit om er weer een gezellig feest van te maken zoals afgelopen maadagavond in Gronsveld

Toegang is gratis.


Stimmung im Biergarten 2018

23-9-2018 14:12:31

Na een drietal mooie en gezellige edities, organiseert de Boemelkapel Banholt op zaterdag 13 oktober 2018 voor de vierde keer Stimmung Im Biergarten! Wederom zal de Harmoniezaal van Banholt omgebouwd worden tot een gezellige Biergarten. Dit muziekfeest "Stimmung im Biergarten" zal starten om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur, waarbij wederom muziek, gezelligheid, eten en drinken centraal staan!

Ook dit jaar zullen een aantal bekende blaaskapellen hun medewerking verlenen aan deze avond én tussendoor zal ook DJ Altied Paraat voor de juiste sfeer zorgen. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Ruud van Didden.

Ook zal er, net als vorig jaar, de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een heerlijk passend eetbuffet dat geserveerd wordt van 18.00-20.00 uur. Dit Bourgondisch buffet zal wederom verzorgd worden door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Deelname aan dit buffet kan alleen nadat men zich vooraf heeft aangemeld en de gevraagde bijdrage heeft betaald. De entree voor deze avond bedraagt € 7,50 en entree plus deelname buffet bedraagt € 15,00.

Krijgt u al trek? Meldt u zich dan aan voor dit Bourgondisch buffet. Hoe? Stuur een mail naar g.lardinois@hetnet.nl of bel naar Guido Lardinois (043-4571210). Aanmelden voor het eetbuffet kan tot uiterlijk 5 oktober! Wees er snel bij want voor het eetbuffet geld vol=vol

Lees meer...


Boete Boemele 2018

8-9-2018 20:14:48

Boete Boemele tijdens Augustuskermis Banholt

 

Inmiddels voor de 8e keer zal er op zondag 26 augustus  tijdens de augustuskermis weer een kapellenfestival plaats vinden. De Boemelkapel heeft weer een aantal  bevriende kapellen bereid gevonden om deze middag muzikaal op te luisteren met als thema "Boete Boemele".

Dit betekent dat er onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Dit alles vindt plaats in de openlucht op het dorpsplein bij de kerk.

 

De deelnemende kapellen zijn : Boemelkapel Banholt,

Nuther Amusumentskapel en Rötsjer Jonge

 

Nuther Amusumentskapel

Deze kapel is opgericht in 1991. Het zijn allemaal leden die gespeeld hebben in een fanfare of harmonie. Deze kapel bestaat uit muzikanten die ouder zijn dan 50 jaar en blaasmuziek zien als een zinvolle tijdsbesteding.

Rötsjer Jonge

De "Rötsjer Jonge" is opgericht in 1957 en is onderdeel van de Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade.  Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Böhmisch-Märische blaasmuziek aangevuld met andere muziekstijlen.

Hun doelstelling is het promoten van de traditionele blaasmuziek. Middels optredens op feesten en festivals willen ze mensen amuseren met hun muziek.

Kortom; een muzikaal prachtig programma wat u aangeboden wordt op de kermiszondag van de Augustuskermis.

 

Er wordt deze dag gestart om 14 uur en de entree is geheel gratis!

Nogmaals; voor een goed glas bier, een glaasje fris, maar ook voor een kop koffie met vlaai zal gezorgd worden en hopen we u graag te ontmoeten tijdens deze gezellige zondagmiddag

 


Stimmung im Biergarten 2017

23-9-2017 12:18:43

Na een tweetal mooie en gezellige edities, organiseert de Boemelkapel Banholt op zaterdag 14 oktober 2017 voor de derde keer Stimmung Im Biergarten! Wederom zal de Harmoniezaal van Banholt omgebouwd worden tot een gezellige Biergarten. Dit muziekfeest "Stimmung im Biergarten" zal starten om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur, waarbij wederom muziek, gezelligheid, eten en drinken centraal staan!

Ook dit jaar zullen een aantal bekende blaaskapellen hun medewerking verlenen aan deze avond én tussendoor zal ook DJ Harmonika Jack voor de juiste sfeer zorgen. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Ruud van Didden.

Ook zal er, net als vorig jaar, de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een heerlijk passend eetbuffet dat geserveerd wordt van 18.00-20.00 uur. Dit Bourgondisch buffet zal wederom verzorgd worden door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Deelname aan dit buffet kan alleen nadat men zich vooraf heeft aangemeld en de gevraagde bijdrage heeft betaald. De entree voor deze avond bedraagt € 7,50 en entree plus deelname buffet bedraagt € 12,50. Krijgt u al trek?? Meldt u zich dan aan voor dit Bourgondisch buffet.

Hoe? Stuur een mail naar g.lardinois@hetnet.nl of bel naar Guido Lardinois (+31 43 457 12 10).

Aanmelden voor het eetbuffet kan tot uiterlijk 5 oktober!

Hoe ziet de avond er verder uit?

Lees meer...


Supportersdag 2017

9-5-2017 21:42:28

Na het geslaagde Boete Boemele op zondag 27 augustus j.l. maken we ons nu weer op voor onze jaarlijkse supportersdag.

Zondag 10 september a.s. zullen wij samen met onze supporters er een gezellige dag van maken.

We vertrekken s'morgens per touringcar naar Meldersloo, waar we een historische museum zullen bezoeken.

Vervolgens zullen we genieten van ons lunchpakket dat we de door een van onze sponsoren aangeboden krijgen.

's Middags zullen wij als Boemelkapel deelnemen van het blaaskapellen festival van Muzicanka in Hout-Blerick onder de naam Puur.

Na ons optreden zullen we nog genieten van muzikale klanken van onze collega blaaskapellen die deze middag ook optreden.

Na afloop zal er bij terugkomst in Banholt een heerlijke Buffet klaar staan. 


Boete Boemele 2017

17-8-2017 20:19:45

Boete Boemele tijdens Augustuskermis Banholt

De Vakantie zit weer op en gaan we  starten aan een reeks nieuwe optredens.

Ons eerste optreden vind plaats op zondag 27 augustus. Op deze zondag  tijdens de augustuskermis zullen we  weer een kapellenfestival organiseren. We hebben wederom  weer een aantal  bevriende kapellen bereid gevonden om deze middag muzikaal op luisteren met als thema Boete Boemele.

Dit betekent dat er onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Dit alles vindt plaats in de openlucht op het dorpsplein bij de kerk.

De deelnemende kapellen zijn :

Boemelkapel Banholt, Böhmische Freunde en Kamarádski

 

Böhmische Freunder Musikanten

Böhmische Freunde is een hedendaags blaasorkest dat graag nieuwe wegen inslaat. Het orkest bestaat op dit moment uit 25 leden en speelt twee totaal verschillende muziekstijlen: Böhmische blaasmuziek en moderne muziek in een bigband-bezetting.

Zoals de naam al aangeeft is Böhmische Freunde een orkest waar gezelligheid en saamhorigheid een belangrijke plaats innemen. Dit voert echter niet de boventoon. Ze zijn ook een serieus orkest, waar op de vrijdagavonden fanatiek gerepeteerd wordt. Ze laten hun kunnen graag horen aan het publiek en treden dan ook geregeld op. De muzikaal leider is Peter van Eerd. Peter heeft als getalenteerd klarinettist en saxofonist jarenlang meegespeeld in het orkest, tot zich de gelegenheid voordeed om het orkest eens van een andere kant mee te maken. Peter staat nu al weer vier jaar voor het orkest en heeft zich ontpopt tot een gedreven muzikaal leider, bij wie de puntjes óp de i horen te staan en niet ernaast. Onder zijn leiding is Böhmische Freunde bezig met een stevige doorgroei, waarbij de kwaliteit een hoge prioriteit heeft. 

Kamarádski

In april 2015 vond de eerste repetitie plaats van Kamarádski in Café Den Hook te Heythuysen.  De initiatiefnemers waren Erwin en Nicole van Rossum.

Kamarádski staat onder leiding van Erwin van Rossum en bestaat uit 9 personen.

 

Kortom; een muzikaal prachtig programma wat u aangeboden wordt op de kermiszondag van de Augustuskermis.

Dit alles vind plaats op het dorpsplein bij de kerk van Banholt.

Er wordt deze dag gestart om 14 uur en de entree is geheel gratis!

Nogmaals; voor een goed glas bier, een glaasje fris, maar ook voor een kop koffie met vlaai zal gezorgd worden en we hopen u dus graag te ontmoeten tijdens deze gezellige zondagmiddag. 

.

 

 

 


Boemelbal 2017

1-1-2017 11:47:15

2017 is weer net begonnen; en we willen dan ook iedereen een gezond en mooi muzikaal jaar toewensen.

In het 1e weekend van januari viert Banholt haar  jaarlijkse kermis ter ere van de dorpspatroon Sint Gerlachus. Ter gelegenheid hiervan organiseert  de Boemelkapel uit Banholt i.s.m. Café D'r Boemelèr op zaterdag 7 januari het  jaarlijkse Boemelbal.
Zo zal, net als voorgaande jaren, een optreden plaatsvinden van de Boemelkapel. Hieraan voorafgaand houdt de supportersclub van de Boemelkapel haar jaarvergadering, waarna het Boemelbal kan losbarsten.
Zoals gezegd, een gezellige en muzikale avond voor jong en oud, waarbij de Boemelkapel een belangrijke rol speelt.
We zien jullie dan ook graag op 7 januari 2017 in Café der Boemelér, gelegen aan de Dalestraat 1 in Banholt. De aanvang is 21.00 uur en de toegang is gratis.
Kortom; een goede reden om het jaar goed te beginnen en te kunnen genieten van een avondje gezelligheid.


Terugblik Stimming im Biergarten 2016

23-10-2016 15:28:40

Stimmung im Biergarten 2016 is al weer 2 weken voorbij. We mogen terugkijken op een zeer geslaagde avond, waarbij genoten kon worden van heerlijke, hoogstaande blaasmuziek. Tevens was het Bourgondisch Boemelbuffet weer uitstekend verzorgd door Party catering Heuvelland. We willen dan ook iedereen ( publiek, kapellen, sponsoren en fotograaf) langs deze weg bedanken. Zonder jullie was dit evenement natuurlijk niet mogelijk. Voor een sfeer impressie kunnen jullie kijken naar de foto's die onder de map foto's staan.

We nodigen jullie dan ook alvast uit voor Stimmung im Biergarten 2017 op zaterdag 14 oktober.


Terugblik Boete Boemele

9-5-2016 20:43:53

We mogen terugkijken op zeer geslaagd kapellenfestival "Boete Boemele" op zondag 28 augustus. Het weer stralend,de muziek was prachtig en publiek was er volop aanwezig. Kijk onder media voor foto's van deze dag.


Stimmung im Biergarten 2016

9-3-2016 19:16:05

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor deelname aan het Bourgondisch Boemelbuffet op zaterdag 8 oktober 2016 tijdens Stimmung im Biergarten.

Deelname aan het Bourgondisch Boemelbuffet kost € 12,50.

Let wel: dit is inclusief € 7,50 entree.

Dit buffet wordt verzorgd door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Krijgt u al honger? Meldt u zich dan al aan voor het Bourgondisch Boemelbuffet.

Hoe? Stuur een mailtje naar g.lardinois@hetnet.nl of neem telefonisch contact op met Guido Lardinois +31 6 42 22 30 37 / +31 43 457 12 10.

Na aanmelding ontvangt u de verdere informatie en kunt het bedrag € 12,50 per persoon dan overmaken op rekening:
NL61 RABO 0133533425 t.n.v. De Boemelkapel Banholt

Aanmelden kan tot 28 september.

Lees meer...


Augustuskermis 2016

26-8-2016 20:24:44

A.s. zondag is het zover. Wij als Boemelkapel Banholt organiseren weer  "het Boete Boemele Blaaskapellen festival" tijdens de Augustus kermis in Banholt..

De weersverwachtingen zijn uitstekend en de deelnemende kapellen heb er allemaal veel zin in om na een korte vakentie er samen een mooie en gezellige muzikale middag van te maken.

Voor velen zal het wellicht het einde van de vakantie zijn, of moeten er nog aan beginnen. Desalniettemin een mooie gelegenheid om de vakantie af te sluiten of mee te beginnen.

Deelnemende kapellen zijn: Reckheimer Muzikanten uit Rekem, Eisenbach Musikanten uit Bocholtz en Blaaskapel de Flippers uit Itteren.

De koffie en vlaai, glaasje fris of een lekker glas bier zal voor u klaar staan.

Aanvang 14.00 uur en entree is geheel gratis.

Lokatie is dorpsplein bij de Kerk van Banholt.

 

Tot ziens a.s. zondag.

 


Boete Boemele 2016

8-11-2016 17:37:42

Boete Boemele tijdens Augustuskermis Banholt

Na het succesvolle lustrum in 2015 zal er op zondag 28 augustus  tijdens de augustuskermis weer een kapellenfestival plaats vinden. De Boemelkapel heeft weer een aantal  bevriende kapellen bereid gevonden om deze middag muzikaal op luisteren met als thema Boete Boemele.

Dit betekent dat er onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Dit alles vindt plaats in de openlucht op het dorpsplein bij de kerk.

De deelnemende kapellen zijn : Reckheimer Musikanten uit Rekem, Eiserbach Muzikanten uit Bocholtz en de Flippers uit Itteren.

Reckheimer Musikanten

In 1972 kwamen enkele werknemers van OPZ-Rekem op de idee om een personeelsfanfare op te richten  en dit om het verblijf van de patienten zo aangenaam mogelijk te maken. In het begin beperkten zich de optredens uitsluitend tot de verschillende verpleegafdelingen. Na enkele jaren werd er aan  uitbreiding gedacht. Verschillende muzikanten van de Kon.Fanfare St.Cecilia kwamen hen versterken. In 1984 veranderde de naam van ‘OPZ-band’ in Reckheimer Musikanten. Regelmatig wordt er deelgenomen aan blaasfestivals, wedstrijden en  worden er optredens verzorgd in het buitenland.

Eiserbach Muzikanten

De Eiserbach Muzikanten Bocholtz ontleden hun naam aan de Eyserbeek. De kapel is in 1971 opgericht als Jeugdorkest van de “Koninklijke Philharmonie Bocholtz” door de bekende  tubaist Wiel Huppertz. In de jaren 80 breidde de kapel haar repertoire uit met Big Band  muziek en de muziek van Moravanka. Men verwierf toen met talloze optredens naam en faam in binnen- en buitenland. Vanaf  2008 heeft het 20-koppige orkest zich o.l.v. dirigent Ralph Knauf weer volledig toegelegd op de Böhmische en Mährische Blasmusik, waarbij gekozen wordt voor een geheel eigen stijl en sound. De meeste leden zijn al meer dan 25 jaar lid van zowel de Eiserbach Muzikanten als de Philharmonie  en vormen een hechte vriendengroep. 

Blaaskapel de Flippers

Blaaskapel De Flippers  uit Itteren is opgericht in 1967 en bestaat momenteel uit 14 leden. De Flippers staan vanaf 2007 onder leiding van Geert Hofkamp.

De Flippers verzorgen optredens in verzorgingshuizen, feestavonden, externe kapellentreffen, frühshoppen en ter gelegenheid van speciale gebeurtenissen. De muziek varieert dan ook tussen Egerländer-muziek tot de meer populairdere soort .Op geregelde tijden maken de Flippers buitenlandse concertreizen waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd.

 

Er wordt deze dag gestart om 14 uur en de entree is geheel gratis!

 

We hopen u dus graag te ontmoeten tijdens deze gezellige zondagmiddag. 


Druk weekend

22-6-2016 22:36:09

Na het succesvolle optreden van afgelopen zaterdag 18 juni op Camping Natuurlijk Limburg volgt er komend weekend (25+26 juni)

weer een druk programma.

Komend weekend hebben wij weer 2 optredens. Op zaterdag 25 juni spelen wij in Rekem op het blaaskapellenfestival van de Reckheimer Musikanten samen met de Maasgalmkapel Kessenich en Marinka. Aanvang 18:00 uur.

het adres is Populierenlaan 30 3621 Rekem

ENTREE: GRATIS

Op zondag 26 juni spelen wij in Wijlre:

...

Weike 2.0

Op zondag 26 juni 2016 vanaf 13.00 uur organiseert Harmonie Sint Gertrudis Wijlre aan de Tienbunderweg te Wijlre ’t Weike Nieuwe Stijl.

Het feest dat jarenlang op de speelweide in ‘de Nieuwe Buurt’ werd gevierd, is verhuist naar het speelterrein met amfitheater gelegen aan de basisschool Op de Tien Bunder.

Dankzij de medewerking van basisschool Op de Tien Bunder, kan van deze mooie locatie gebruik worden gemaakt. Harmonie St. Gertrudis is daarmee enorm verguld!

En natuurlijk hopen we ook dat het dan mooi weer is

Tip: Mocht u op de tribune van het theater gaan zitten, neem dan zelf een kussentje mee.

ENTREE: GRATIS

Locatie : Speeltuin bij de basisschool


Heropening Camping Natuurlijk Limburg

14-6-2016 21:36:28

A.s. zaterdag 18 juni zullen wij als Boemelkapel een optreden verzorgen tijdens de heropening van Camping Natuurlijk Limburg.

Deze camping was vroeger een bekend begrip in Limburg onder de naam "Camping Hacienda"

Wij zullen optreden van 15.00 - 17.00 uur. Vanaf 14.00 uur is er een open dag, waarbij zowel de algemene ruimtes als de verhuurobjecten te bezichtigen zijn.  Toegang is gratis.

Het adres van Camping Natuurlijk Limburg is: Roodbos 3,3791 Voeren,België