Nieuws

Stimmung im Biergarten 2018

23-9-2018 14:12:31

Na een drietal mooie en gezellige edities, organiseert de Boemelkapel Banholt op zaterdag 13 oktober 2018 voor de vierde keer Stimmung Im Biergarten! Wederom zal de Harmoniezaal van Banholt omgebouwd worden tot een gezellige Biergarten. Dit muziekfeest "Stimmung im Biergarten" zal starten om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur, waarbij wederom muziek, gezelligheid, eten en drinken centraal staan!

Ook dit jaar zullen een aantal bekende blaaskapellen hun medewerking verlenen aan deze avond én tussendoor zal ook DJ Altied Paraat voor de juiste sfeer zorgen. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Ruud van Didden.

Ook zal er, net als vorig jaar, de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een heerlijk passend eetbuffet dat geserveerd wordt van 18.00-20.00 uur. Dit Bourgondisch buffet zal wederom verzorgd worden door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Deelname aan dit buffet kan alleen nadat men zich vooraf heeft aangemeld en de gevraagde bijdrage heeft betaald. De entree voor deze avond bedraagt € 7,50 en entree plus deelname buffet bedraagt € 15,00.

Krijgt u al trek? Meldt u zich dan aan voor dit Bourgondisch buffet. Hoe? Stuur een mail naar g.lardinois@hetnet.nl of bel naar Guido Lardinois (043-4571210). Aanmelden voor het eetbuffet kan tot uiterlijk 5 oktober! Wees er snel bij want voor het eetbuffet geld vol=vol

Lees meer...


Boete Boemele 2018

8-9-2018 20:14:48

Boete Boemele tijdens Augustuskermis Banholt

 

Inmiddels voor de 8e keer zal er op zondag 26 augustus  tijdens de augustuskermis weer een kapellenfestival plaats vinden. De Boemelkapel heeft weer een aantal  bevriende kapellen bereid gevonden om deze middag muzikaal op te luisteren met als thema "Boete Boemele".

Dit betekent dat er onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Dit alles vindt plaats in de openlucht op het dorpsplein bij de kerk.

 

De deelnemende kapellen zijn : Boemelkapel Banholt,

Nuther Amusumentskapel en Rötsjer Jonge

 

Nuther Amusumentskapel

Deze kapel is opgericht in 1991. Het zijn allemaal leden die gespeeld hebben in een fanfare of harmonie. Deze kapel bestaat uit muzikanten die ouder zijn dan 50 jaar en blaasmuziek zien als een zinvolle tijdsbesteding.

Rötsjer Jonge

De "Rötsjer Jonge" is opgericht in 1957 en is onderdeel van de Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade.  Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Böhmisch-Märische blaasmuziek aangevuld met andere muziekstijlen.

Hun doelstelling is het promoten van de traditionele blaasmuziek. Middels optredens op feesten en festivals willen ze mensen amuseren met hun muziek.

Kortom; een muzikaal prachtig programma wat u aangeboden wordt op de kermiszondag van de Augustuskermis.

 

Er wordt deze dag gestart om 14 uur en de entree is geheel gratis!

Nogmaals; voor een goed glas bier, een glaasje fris, maar ook voor een kop koffie met vlaai zal gezorgd worden en hopen we u graag te ontmoeten tijdens deze gezellige zondagmiddag

 


Stimmung im Biergarten 2017

23-9-2017 12:18:43

Na een tweetal mooie en gezellige edities, organiseert de Boemelkapel Banholt op zaterdag 14 oktober 2017 voor de derde keer Stimmung Im Biergarten! Wederom zal de Harmoniezaal van Banholt omgebouwd worden tot een gezellige Biergarten. Dit muziekfeest "Stimmung im Biergarten" zal starten om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur, waarbij wederom muziek, gezelligheid, eten en drinken centraal staan!

Ook dit jaar zullen een aantal bekende blaaskapellen hun medewerking verlenen aan deze avond én tussendoor zal ook DJ Harmonika Jack voor de juiste sfeer zorgen. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Ruud van Didden.

Ook zal er, net als vorig jaar, de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een heerlijk passend eetbuffet dat geserveerd wordt van 18.00-20.00 uur. Dit Bourgondisch buffet zal wederom verzorgd worden door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Deelname aan dit buffet kan alleen nadat men zich vooraf heeft aangemeld en de gevraagde bijdrage heeft betaald. De entree voor deze avond bedraagt € 7,50 en entree plus deelname buffet bedraagt € 12,50. Krijgt u al trek?? Meldt u zich dan aan voor dit Bourgondisch buffet.

Hoe? Stuur een mail naar g.lardinois@hetnet.nl of bel naar Guido Lardinois (+31 43 457 12 10).

Aanmelden voor het eetbuffet kan tot uiterlijk 5 oktober!

Hoe ziet de avond er verder uit?

Lees meer...


Supportersdag 2017

9-5-2017 21:42:28

Na het geslaagde Boete Boemele op zondag 27 augustus j.l. maken we ons nu weer op voor onze jaarlijkse supportersdag.

Zondag 10 september a.s. zullen wij samen met onze supporters er een gezellige dag van maken.

We vertrekken s'morgens per touringcar naar Meldersloo, waar we een historische museum zullen bezoeken.

Vervolgens zullen we genieten van ons lunchpakket dat we de door een van onze sponsoren aangeboden krijgen.

's Middags zullen wij als Boemelkapel deelnemen van het blaaskapellen festival van Muzicanka in Hout-Blerick onder de naam Puur.

Na ons optreden zullen we nog genieten van muzikale klanken van onze collega blaaskapellen die deze middag ook optreden.

Na afloop zal er bij terugkomst in Banholt een heerlijke Buffet klaar staan. 


Boete Boemele 2017

17-8-2017 20:19:45

Boete Boemele tijdens Augustuskermis Banholt

De Vakantie zit weer op en gaan we  starten aan een reeks nieuwe optredens.

Ons eerste optreden vind plaats op zondag 27 augustus. Op deze zondag  tijdens de augustuskermis zullen we  weer een kapellenfestival organiseren. We hebben wederom  weer een aantal  bevriende kapellen bereid gevonden om deze middag muzikaal op luisteren met als thema Boete Boemele.

Dit betekent dat er onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Dit alles vindt plaats in de openlucht op het dorpsplein bij de kerk.

De deelnemende kapellen zijn :

Boemelkapel Banholt, Böhmische Freunde en Kamarádski

 

Böhmische Freunder Musikanten

Böhmische Freunde is een hedendaags blaasorkest dat graag nieuwe wegen inslaat. Het orkest bestaat op dit moment uit 25 leden en speelt twee totaal verschillende muziekstijlen: Böhmische blaasmuziek en moderne muziek in een bigband-bezetting.

Zoals de naam al aangeeft is Böhmische Freunde een orkest waar gezelligheid en saamhorigheid een belangrijke plaats innemen. Dit voert echter niet de boventoon. Ze zijn ook een serieus orkest, waar op de vrijdagavonden fanatiek gerepeteerd wordt. Ze laten hun kunnen graag horen aan het publiek en treden dan ook geregeld op. De muzikaal leider is Peter van Eerd. Peter heeft als getalenteerd klarinettist en saxofonist jarenlang meegespeeld in het orkest, tot zich de gelegenheid voordeed om het orkest eens van een andere kant mee te maken. Peter staat nu al weer vier jaar voor het orkest en heeft zich ontpopt tot een gedreven muzikaal leider, bij wie de puntjes óp de i horen te staan en niet ernaast. Onder zijn leiding is Böhmische Freunde bezig met een stevige doorgroei, waarbij de kwaliteit een hoge prioriteit heeft. 

Kamarádski

In april 2015 vond de eerste repetitie plaats van Kamarádski in Café Den Hook te Heythuysen.  De initiatiefnemers waren Erwin en Nicole van Rossum.

Kamarádski staat onder leiding van Erwin van Rossum en bestaat uit 9 personen.

 

Kortom; een muzikaal prachtig programma wat u aangeboden wordt op de kermiszondag van de Augustuskermis.

Dit alles vind plaats op het dorpsplein bij de kerk van Banholt.

Er wordt deze dag gestart om 14 uur en de entree is geheel gratis!

Nogmaals; voor een goed glas bier, een glaasje fris, maar ook voor een kop koffie met vlaai zal gezorgd worden en we hopen u dus graag te ontmoeten tijdens deze gezellige zondagmiddag. 

.

 

 

 


Boemelbal 2017

1-1-2017 11:47:15

2017 is weer net begonnen; en we willen dan ook iedereen een gezond en mooi muzikaal jaar toewensen.

In het 1e weekend van januari viert Banholt haar  jaarlijkse kermis ter ere van de dorpspatroon Sint Gerlachus. Ter gelegenheid hiervan organiseert  de Boemelkapel uit Banholt i.s.m. Café D'r Boemelèr op zaterdag 7 januari het  jaarlijkse Boemelbal.
Zo zal, net als voorgaande jaren, een optreden plaatsvinden van de Boemelkapel. Hieraan voorafgaand houdt de supportersclub van de Boemelkapel haar jaarvergadering, waarna het Boemelbal kan losbarsten.
Zoals gezegd, een gezellige en muzikale avond voor jong en oud, waarbij de Boemelkapel een belangrijke rol speelt.
We zien jullie dan ook graag op 7 januari 2017 in Café der Boemelér, gelegen aan de Dalestraat 1 in Banholt. De aanvang is 21.00 uur en de toegang is gratis.
Kortom; een goede reden om het jaar goed te beginnen en te kunnen genieten van een avondje gezelligheid.


Terugblik Stimming im Biergarten 2016

23-10-2016 15:28:40

Stimmung im Biergarten 2016 is al weer 2 weken voorbij. We mogen terugkijken op een zeer geslaagde avond, waarbij genoten kon worden van heerlijke, hoogstaande blaasmuziek. Tevens was het Bourgondisch Boemelbuffet weer uitstekend verzorgd door Party catering Heuvelland. We willen dan ook iedereen ( publiek, kapellen, sponsoren en fotograaf) langs deze weg bedanken. Zonder jullie was dit evenement natuurlijk niet mogelijk. Voor een sfeer impressie kunnen jullie kijken naar de foto's die onder de map foto's staan.

We nodigen jullie dan ook alvast uit voor Stimmung im Biergarten 2017 op zaterdag 14 oktober.


Terugblik Boete Boemele

9-5-2016 20:43:53

We mogen terugkijken op zeer geslaagd kapellenfestival "Boete Boemele" op zondag 28 augustus. Het weer stralend,de muziek was prachtig en publiek was er volop aanwezig. Kijk onder media voor foto's van deze dag.


Stimmung im Biergarten 2016

9-3-2016 19:16:05

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor deelname aan het Bourgondisch Boemelbuffet op zaterdag 8 oktober 2016 tijdens Stimmung im Biergarten.

Deelname aan het Bourgondisch Boemelbuffet kost € 12,50.

Let wel: dit is inclusief € 7,50 entree.

Dit buffet wordt verzorgd door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Krijgt u al honger? Meldt u zich dan al aan voor het Bourgondisch Boemelbuffet.

Hoe? Stuur een mailtje naar g.lardinois@hetnet.nl of neem telefonisch contact op met Guido Lardinois +31 6 42 22 30 37 / +31 43 457 12 10.

Na aanmelding ontvangt u de verdere informatie en kunt het bedrag € 12,50 per persoon dan overmaken op rekening:
NL61 RABO 0133533425 t.n.v. De Boemelkapel Banholt

Aanmelden kan tot 28 september.

Lees meer...


Augustuskermis 2016

26-8-2016 20:24:44

A.s. zondag is het zover. Wij als Boemelkapel Banholt organiseren weer  "het Boete Boemele Blaaskapellen festival" tijdens de Augustus kermis in Banholt..

De weersverwachtingen zijn uitstekend en de deelnemende kapellen heb er allemaal veel zin in om na een korte vakentie er samen een mooie en gezellige muzikale middag van te maken.

Voor velen zal het wellicht het einde van de vakantie zijn, of moeten er nog aan beginnen. Desalniettemin een mooie gelegenheid om de vakantie af te sluiten of mee te beginnen.

Deelnemende kapellen zijn: Reckheimer Muzikanten uit Rekem, Eisenbach Musikanten uit Bocholtz en Blaaskapel de Flippers uit Itteren.

De koffie en vlaai, glaasje fris of een lekker glas bier zal voor u klaar staan.

Aanvang 14.00 uur en entree is geheel gratis.

Lokatie is dorpsplein bij de Kerk van Banholt.

 

Tot ziens a.s. zondag.

 


Boete Boemele 2016

8-11-2016 17:37:42

Boete Boemele tijdens Augustuskermis Banholt

Na het succesvolle lustrum in 2015 zal er op zondag 28 augustus  tijdens de augustuskermis weer een kapellenfestival plaats vinden. De Boemelkapel heeft weer een aantal  bevriende kapellen bereid gevonden om deze middag muzikaal op luisteren met als thema Boete Boemele.

Dit betekent dat er onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Dit alles vindt plaats in de openlucht op het dorpsplein bij de kerk.

De deelnemende kapellen zijn : Reckheimer Musikanten uit Rekem, Eiserbach Muzikanten uit Bocholtz en de Flippers uit Itteren.

Reckheimer Musikanten

In 1972 kwamen enkele werknemers van OPZ-Rekem op de idee om een personeelsfanfare op te richten  en dit om het verblijf van de patienten zo aangenaam mogelijk te maken. In het begin beperkten zich de optredens uitsluitend tot de verschillende verpleegafdelingen. Na enkele jaren werd er aan  uitbreiding gedacht. Verschillende muzikanten van de Kon.Fanfare St.Cecilia kwamen hen versterken. In 1984 veranderde de naam van ‘OPZ-band’ in Reckheimer Musikanten. Regelmatig wordt er deelgenomen aan blaasfestivals, wedstrijden en  worden er optredens verzorgd in het buitenland.

Eiserbach Muzikanten

De Eiserbach Muzikanten Bocholtz ontleden hun naam aan de Eyserbeek. De kapel is in 1971 opgericht als Jeugdorkest van de “Koninklijke Philharmonie Bocholtz” door de bekende  tubaist Wiel Huppertz. In de jaren 80 breidde de kapel haar repertoire uit met Big Band  muziek en de muziek van Moravanka. Men verwierf toen met talloze optredens naam en faam in binnen- en buitenland. Vanaf  2008 heeft het 20-koppige orkest zich o.l.v. dirigent Ralph Knauf weer volledig toegelegd op de Böhmische en Mährische Blasmusik, waarbij gekozen wordt voor een geheel eigen stijl en sound. De meeste leden zijn al meer dan 25 jaar lid van zowel de Eiserbach Muzikanten als de Philharmonie  en vormen een hechte vriendengroep. 

Blaaskapel de Flippers

Blaaskapel De Flippers  uit Itteren is opgericht in 1967 en bestaat momenteel uit 14 leden. De Flippers staan vanaf 2007 onder leiding van Geert Hofkamp.

De Flippers verzorgen optredens in verzorgingshuizen, feestavonden, externe kapellentreffen, frühshoppen en ter gelegenheid van speciale gebeurtenissen. De muziek varieert dan ook tussen Egerländer-muziek tot de meer populairdere soort .Op geregelde tijden maken de Flippers buitenlandse concertreizen waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd.

 

Er wordt deze dag gestart om 14 uur en de entree is geheel gratis!

 

We hopen u dus graag te ontmoeten tijdens deze gezellige zondagmiddag. 


Druk weekend

22-6-2016 22:36:09

Na het succesvolle optreden van afgelopen zaterdag 18 juni op Camping Natuurlijk Limburg volgt er komend weekend (25+26 juni)

weer een druk programma.

Komend weekend hebben wij weer 2 optredens. Op zaterdag 25 juni spelen wij in Rekem op het blaaskapellenfestival van de Reckheimer Musikanten samen met de Maasgalmkapel Kessenich en Marinka. Aanvang 18:00 uur.

het adres is Populierenlaan 30 3621 Rekem

ENTREE: GRATIS

Op zondag 26 juni spelen wij in Wijlre:

...

Weike 2.0

Op zondag 26 juni 2016 vanaf 13.00 uur organiseert Harmonie Sint Gertrudis Wijlre aan de Tienbunderweg te Wijlre ’t Weike Nieuwe Stijl.

Het feest dat jarenlang op de speelweide in ‘de Nieuwe Buurt’ werd gevierd, is verhuist naar het speelterrein met amfitheater gelegen aan de basisschool Op de Tien Bunder.

Dankzij de medewerking van basisschool Op de Tien Bunder, kan van deze mooie locatie gebruik worden gemaakt. Harmonie St. Gertrudis is daarmee enorm verguld!

En natuurlijk hopen we ook dat het dan mooi weer is

Tip: Mocht u op de tribune van het theater gaan zitten, neem dan zelf een kussentje mee.

ENTREE: GRATIS

Locatie : Speeltuin bij de basisschool


Heropening Camping Natuurlijk Limburg

14-6-2016 21:36:28

A.s. zaterdag 18 juni zullen wij als Boemelkapel een optreden verzorgen tijdens de heropening van Camping Natuurlijk Limburg.

Deze camping was vroeger een bekend begrip in Limburg onder de naam "Camping Hacienda"

Wij zullen optreden van 15.00 - 17.00 uur. Vanaf 14.00 uur is er een open dag, waarbij zowel de algemene ruimtes als de verhuurobjecten te bezichtigen zijn.  Toegang is gratis.

Het adres van Camping Natuurlijk Limburg is: Roodbos 3,3791 Voeren,België


Terugblik

6-1-2016 21:09:29

Zaterdag 28 mei j.l. hebben we een prachtige supporters dag mogen beleven met stralend weer.

We werden hartelijk ontvangen bij Talentino Maastricht met koffie en Vlaai. Aansluitend volgde er een interessante rondleiding door het Ursuline klooster en de tuinen. Deze rondleiding werd verzorgd door Marc Huynen.

Aansluitend mochten we buiten op het goed gevulde terras een optreden verzorgen. Een optreden dat door het aanwezige publiek enthousiast werd beloont met applaus. Na afloop van het optreden mochten genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Tijdens en na het diner vond er een optreden plaats van Volle Pulle.

Vanaf deze plaats willen wij het bestuur van onze Supportersvereniging en Talentino Maastricht bedanken voor deze mooie dag.

Kijk voor foto's van deze dag onder de kop Media.


Supportersdag 2016

25-5-2016 22:21:55

Zaterdag 28 mei a.s. vind weer onze jaarlijkse supportersdag plaats.

Samen met de leden van onze supportersclub zullen we er weer een mooie dag van maken. We starten deze dag om 13.30 uur vanaf Harmoniezaal Amicitia in Banholt waar we vervolgens met de bus naar Maastricht vertrekken. In Maastricht worden we ontvangen bij Talentino Maastricht met koffie en vlaai. Vervolgens zullen we o.l.v. een gids een rondleiding maken in - en rondom het Ursulinenklooster. De Boemelkapel zal ook deze dag weer een optreden verzorgen. Dit vindt plaats tussen 16.00 - 18.00 uur op het terras bij Talentino Maastricht gelegen aan de Grote Gracht 74. Dit optreden is gratis en voor iedereen toegankelijk.

We nodigen dan ook iedereen uit om naar ons te komen luisteren. 


Paasweekend

23-3-2016 20:01:11

Pasen komt er alweer aan en dan staan er 2 optredens op het programma. Op eerste paasdag luisteren wij om 09:30 uur de Heilige paasmis op in Banholt. Daarna snel door naar de Böhmerwaldkapel in Schinnen waar we om 11:30uur spelen tijdens de paasbrunch. Vervolgens speelt om 13:00uur de Böhmerwaldkapel. Daarna om 15:00uur het Böhmisch-Mährisch toporkest Tufaranka en om 17:30uur sluit de Limburgse Boereblaoskapel af. samen met niemand minder Tufaranka,  en De Boerenbloaskapel uit Genhout! Hopelijk tot dan!


Boemelbal 2016

24-12-2015 16:17:57

Het jaar 2015 loopt al weer met rasse schrede snel ten einde, maar in Banholt zijn we al weer volop bezig met de activiteiten voor 2016. Alvorens 2016 begint willen we iedereen fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2016 toewensen.
Het eerste weekend van het nieuwe jaar staat immers in het teken van de jaarlijkse kermis ter ere van de dorpspatroon Sint Gerlachus.
Op zaterdag 2 januari organiseert de Boemelkapel uit Banholt i.s.m. Café D'r Boemelèr het Boemelbal.
Zo zal, net als voorgaande jaren, een optreden plaatsvinden van de Boemelkapel. Hieraan voorafgaand houdt de... supportersclub van de Boemelkapel haar jaarvergadering, waarna het Boemelbal kan losbarsten.
Zoals gezegd, een gezellige en muzikale avond voor jong en oud, waarbij de Boemelkapel een belangrijke rol speelt.
We zien jullie dan ook graag op 2 januari 2016 in Café der Boemelér, gelegen aan de Dalestraat 1 in Banholt. De aanvang is 21.00 uur en de toegang is gratis.
Kortom; een goede reden om het jaar goed te beginnen en te kunnen genieten van een avondje gezelligheid.


Stimmung im Biergarte

10-9-2015 18:48:24

De 1e editie van Stimmung im Biergarten was een groot succes. Rond de klok van 17.30 uur gingen de deuren van de Biergarten open en kwamen de eerste bezoekers binnen. Om 18.00 uur werd de avond geopend door de Boemelkapel. Vanaf die tijd was ook het overheerlijke Boemelbuffet, verzorgd door Heuvelland Catering uit Partij-Wittem, geopend. Vervolgens waren er zeer prachtige en mooie optredens van de Limburgse Boereblaoskapel, Blamaasj  en de Böhmerwald kapel. Ook zij wisten het publiek met hun muziek in een goede stemming te brengen.

Verder willen we iedereen bedanken die deze avond mogelijk hebben gemaakt.Op de 1e plaats het publiek, de deelnemende kapellen, de vele sponsoren en het bestuur van Harmonie Amicitia voor het beschikbaar stellen van de Harmoniezaal.

Nog ver weg maar noteer alvast in uw agenda: de 2e editie van Stimmung im Biergarten vindt plaats op zaterdag 8 oktober 2016.

Natuurlijk zijn er ook vele foto's gemaakt met dank aan Pol Beckers van JustMyEyes. Benieuwd ? kijk hiervoor bij media.


Terugblik Boemelfestival

9-4-2015 20:00:00

Afgelopen zondag 30 augustus hebben we weer een geslaagd Boete Boemelfestival gehad.

Het weer werkte prima mee, de temperatuur was zeer hoog. Des ondanks heeft iedereen weer kunnen genieten van prachtige blaasmuziek. Kijk voor een eerste impressie naar de foto's onde de kop media.

Verder hebben we deze dag een kleine loterij gehad.

Hieronder volgen de winnende lotnummers:

1e prijs: Rose 265
2e prijs: Geel 145
3e prijs: Rose 461
4e prijs: Geel 107...
5e prijs: Geel 179
6e prijs: Rose 489
7e prijs: Rose 494
8e prijs: Rose 253
9e prijs: Geel 137
10e prijs: Geel 135
11e prijs: Geel 110
12e prijs: Rose 636

Prijzen kunnen worden opgehaald bij Harrie Bendermacher.
Bergstraat 26
6262NT Banholt
043-4571897

We gaan ons nu opmaken voor Stimmung im Biergarten op zaterdag 3 oktober. Noteer deze datum in uw agenda.

Voor meer info klik op de afbeelding van Stimmung im Biergarten.


Stimmung im Biergarten

8-2-2015 14:37:43

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor deelname aan het Bourgondisch Boemelbuffet op zaterdag 3 oktober 2015 tijdens Stimmung im Biergarten.

Deelname aan het Bourgondisch Boemelbuffet kost € 11,00. Let wel: dit is inclusief  € 5,00 entree.

Dit buffet wordt verzorgd door Catering & Partyservice Heuvelland uit Partij-Wittem.

Krijgt u al honger ? Meldt u zich dan al aan voor het Bourgondisch Boemelbuffet. Hoe ? Stuur een mailtje naar g.lardinois@hetnet.nl   of neem telefonisch contact op met Guido Lardinois  06-4223037 / 043-4571210.  Na aanmelding ontvangt u de verdere informatie en kunt het bedrag € 11,00 per persoon dan overmaken op rekening:

NL61 RABO 0133533425 t.n.v. De Boemelkapel Banholt

Lees meer...